Communicatie met ouders

Voor de communicatie met ouders gebruiken we ouderportaal ISY. Dit is een handige app waarmee wij u op de hoogte houden en u zaken kunt regelen. Praktisch en laagdrempelig!

  • We delen leuke berichten en foto’s uit de klassen. Zo blijft u op de hoogte van wat er gebeurt in de school.
  • Kan uw kind niet naar school vanwege een doktersafspraak, tandarts of ziekte? Via ISY (of telefonisch) kunt u uw kind afmelden.
  • In de app vindt u de agenda met vakanties en andere activiteiten.

Tweerichtingsverkeer

We willen u als ouder(s) goed informeren over uw kind(eren). Andersom is het belangrijk dat u ons informeert over bijzonderheden. Bijvoorbeeld als uw kind bepaalde ondersteuning nodig heeft, bij een verhuizing of als er iets speelt in het gezin. Dat vragen we bij aanmelding van uw kind(eren), maar kan ook tussentijds. Bijvoorbeeld tijdens oudergesprekken, door even binnen te lopen bij de leerkracht na schooltijd of door een e-mail te sturen.

Een kind leert niet alleen op school, maar ook thuis. Daarom vinden we transparante en gelijkwaardige communicatie, gericht op de ontwikkeling van het kind, heel belangrijk. Wederzijdse verwachtingen stemmen we samen af tijdens oudergesprekken. En heeft u als ouder vragen over hoe u uw kind het beste kunt ondersteunen? Aarzel dan niet om contact op te nemen. We denken graag met u mee.