Maurice Thelen

Basisschoolcoach

Mijn naam is Maurice Thelen en ik woon in Echt. Ik ben graag actief bezig en kom dan ook altijd met de fiets naar het werk. Daarnaast vul ik mijn spaarzame vrije tijd met Thaiboxen en fitness.

Op BS Lahrhof ben ik werkzaam als basisschoolcoach vanuit de Pabo in Sittard. Het coachen en beoordelen van de Pabo-studenten en het begeleiden van de mentoren zijn de belangrijkste werkzaamheden. Ik vind het een hele mooie taak om een bijdrage te leveren aan de ontwikkelingen van toekomstige leerkrachten voor uw en onze kinderen.

Daarnaast ben ik nog werkzaam als leerkracht groep 7 op BS De Kingbeek in Grevenbicht en ben ik al enkele jaren lid van een onderzoeksteam van de UM. Het onderzoek waar we nu mee bezig zijn is om te onderzoeken of het mogelijk is om met behulp van Robotica het samenwerken van kinderen in kaart te brengen. Tevens ben ik op BS De Kingbeek ook basisschoolcoach.

De grote afwisseling in mijn werk, het gevoel een steentje bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van kinderen en studenten, geven mij veel voldoening en motivatie om mijn taken met de nodige passie uit te voeren.