Marlou Helwig

Pedagogisch medewerker Ieniemienie

Ik zal mij even voorstellen, Mijn naam is Marlou Helwig, ik woon in Elsloo maar ik kwam op 6 mei 1966 ter wereld in Vlaardingen. Ik ben getrouwd met Henry, samen hebben we 3 kinderen Quinten (’97), Colin (’99) en Kayleigh (’02).

Ik werk al sinds 1993 in de kinderopvang, het langst heb ik bij Ubbeltje in Beek gewerkt, bijna 21 jaar. Ik werk nu sinds 2021 bij ieniemienie. Werken met kinderen heb ik altijd leuk gevonden, ik vind het leuk om de peuters iets te leren maar ook om van hun te leren. Peuters zijn eerlijk, als ze je niet zo mogen laten ze dat ook blijken en dan laat ik ze ook met rust, uiteindelijk komen ze vanzelf naar je toe. Ik dans graag met de peuters en dat weten ze ook… “juf Marlou, zet dansen met tante Rita eens op”. ……

Heb ik hobby’s? Ja die heb ik ook wel, ik ga graag naar zumba, bak er niks van maar he, ik heb wel lol hahahaha. Verder ga ik regelmatig sporten en ik bak graag. Nu ben ik bezig met online taarttoppers maken van fondant. Dit vind ik erg leuk om te doen, daar word ik heel rustig van…… tenzij het lukt natuurlijk…… Dat is het wel zo’n beetje alles over mij, schroom je niet als je wat wilt vragen aan mij.

poieniemienie@spelenderwijs.nl