Sabine Grispen

Groep 7B, Schoolcontactpersoon

Hallo, mijn naam is Sabine Grispen. Ik ben getrouwd en trotse moeder van een dochter en een zoon. Sinds 1999 werk ik op basisschool Lahrhof. Hier ben ik gestart met enkele langdurige vervangingen. In 2001 kreeg ik mijn vaste aanstelling en is Lahrhof voor mij ’the place to be’. Kortom, al heel wat jaren werk ik met veel plezier in een fijn team op deze school.

Vele kinderen heb ik reeds in de klas gehad, zowel in de bovenbouw als in de middenbouw. Ieder jaar was en is het nog steeds genieten van de leergierigheid, spontaniteit, maar ook gezelligheid die je met de kinderen in de klas kunt creëren. Geen dag is hetzelfde en samen kun je ervoor zorgen dat het een fijne dag gaat worden. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Alleen als ze zich veilig voelen, komen ze tot leren. Dit staat dan ook bij mij hoog in het vaandel. Goed contact met leerlingen, maar zeker ook met ouders is in deze onmisbaar.

Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ik mij enkele jaren geleden ben gaan verdiepen in het vertrouwenswerk en nu sinds een paar jaar één van de vertrouwenspersonen op Lahrhof ben.

s.grispen@kindante.nl