Marlou Bartholomeus

Groep 8B

Mijn naam is Marlou Bartholomeus. Ik woon in Sittard en mijn grootste hobby is dansen. Dit doe ik al sinds mijn 4e en daarnaast geef ik ook al 8 jaar dansles.

Momenteel loop ik als studente aan De Nieuwste Pabo in Sittard mijn Lio-stage op basisschool Lahrhof in groep 8b. Vanaf februari mag ik vier dagen in de week juf zijn van deze leuke en gezellige groep. Hier kijk ik enorm naar uit!

Als leerkracht vind ik het belangrijk dat ieder kind zichzelf kan zijn en dat iedereen zijn of haar talenten kan ontdekken en ontwikkelen. Hiervoor moet een positieve sfeer en een veilig pedagogisch klimaat zijn binnen de klas. Dat is dan ook waar ik naar streef in mijn eigen klas. Het welzijn van de kinderen staat voorop!

Ik haal veel voldoening uit de kleine dingen binnen het onderwijs. Denk bijvoorbeeld aan een glimlach, grapjes, een gezellige middag, een knuffel, bedankjes, successen vieren en ga zo maar door. Dat maakt juf zijn het mooiste en dankbaarste beroep!

m.bartholomeus@kindante.nl