Software

Op school
Onze school is rijkelijk voorzien van software op het gebied van taal, rekenen, lezen en wereldoriëntatie. Dit is methodegebonden software, maar ook methode-onafhankelijke software.
Verder bieden wij de kinderen vanaf groep 4 de mogelijkheid om algemene computervaardigheden te ontwikkelen via internet, Outlook, Word, PowerPoint, Excel en Paint. Het project start in groep 4 en eindigt in groep 7.
Naast alle netwerksoftware maken wij ook gebruik van educatieve websites, al of niet methodegebonden. Steeds meer uitgevers stappen over op webbased materiaal.


Thuis
Ouders van leerlingen op onze school kunnen software, laptops, mobiel internet en veel meer aanschaffen tegen sterk gereduceerde prijzen. En zoveel korting wil de school niemand onthouden. Bij SURFspot.nl kunnen software en andere pc-benodigdheden goedkoper besteld worden dan in elke andere winkel. Dit omdat zij voor alle leerkrachten en ouders van onze school met softwareleveranciers hebben onderhandeld. De korting op software kan zelfs oplopen tot 85%! Kinderen kunnen hierdoor veilig legale software gebruiken én leren omgaan met de pc.
Wat is er verkrijgbaar bij SURFspot.nl?
Van Adobe tot Microsoft, van antivirus tot woordenboeken tot hardware en nog veel meer. Het assortiment wordt steeds verder uitgebreid. En het zijn allemaal de nieuwste versies voor een fractie van de winkelprijs.
 
Vrijblijvend account maken
Aanmelden voor SURFspot.nl kan door op www.surfspot.nl te klikken op "Nog geen account" en het aanmeldformulier in te vullen. Bij het aanvragen van toegang tot SURFspot.nl wordt gecontroleerd of de medewerker of leerling bij ons op school is ingeschreven. Na ontvangst van de inloggegevens kan er worden gewinkeld bij SURFspot.nl
Dat kan 24 uur per dag, 365 dagen per jaar op SURFspot.nl. De bestelling wordt op het huisadres afgeleverd.
 
De voordelen van SURFspot.nl
Genoeg redenen om aan te melden op SURFspot.nl:
  • Betrouwbaar (aanmelden en aangemeld staan is vrijblijvend)
  • Snel (producten binnen een paar dagen in huis)
  • De laagste prijzen (dankzij speciale onderwijslicenties)
  • Recente versies (het assortiment is zo veel mogelijk up-to-date)
  • Uitgebreide lijst producten (het assortiment wordt steeds verder uitgebreid)
  • Geen verrassingen achteraf (btw en verzendkosten zitten al in de prijs)
Kijk op www.surfspot.nl  voor meer informatie.
 
Let op!
Basisschool Lahrhof is blij u deze gelegenheid tot korting te bieden, maar heeft op geen enkele wijze invloed op de levering of kwaliteit van Surfspot.nl. U koopt uw aankoop rechtstreeks bij surfspot.nl. Eventuele beschadigingen of tekortkomingen ten aanzien van producten, betalingen of leveringen dienen rechtstreeks met Surfspot.nl afgehandeld te worden.