Voor- en naschoolse opvang

MIK BSO De Lahrhof

BSO De Lahrhof ligt naast basisschool Lahrhof, aan de rand van de stad en op steenworp afstand van de wijken Europapark en Haagsittardpark. In ons multifunctionele gebouw vindt u - naast onze BSO met maximaal 80 kinderen - ook een peuterspeelzaal, een sporthal en een fitnesscentrum.
Van al deze extraatjes maken onze kinderen regelmatig gebruik. De Lahrhof is een echte activiteiten BSO! Zo worden er - speciaal voor de oudere kinderen - echte 'stoere' activiteiten georganiseerd door onze mannelijke collega. Uniek voor De Lahrhof zijn wel de jaarlijks terugkerende 'bengeltradities', waaronder het Winterfeest, het Kunstproject en het knallende Eindfeest, waarmee we het schooljaar afsluiten en het begin van de zomervakantie vieren! We bieden verschillende activiteiten aan, maar ook lekker tekenen, knutselen, bouwen, spelletjes doen of buiten spelen behoort tot de mogelijkheden.
Alle bezigheden zijn verdeeld over de vier grote speelruimtes en een kleine omsloten speelplaats met een lekker grote zandbak. Maar we maken ook gebruik van het ruime speelplein van de basisschool, de skatebaan en het grote park achter De Lahrhof. Genoeg mogelijkheden dus voor de kinderen om hun energie kwijt te kunnen. Dankzij het enthousiasme, de inzet en de creativiteit van ons hechte team, wordt elke dag een bijzondere dag!
U bent van harte welkom om een vrijblijvend kijkje te nemen!